Лента новостей:

Меню сайту
   

Міні-чат
 
 

 
 

курс валют
 
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
 

Статистика
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

Головна » 2013 » Липень » 25 » бершадь-теплик 4-1
20:04
бершадь-теплик 4-1
 У вівторок на стадіоні "Колос" відбулась товариська гра між командами Бершаді та Теплика.
Наша команда розпочала матч у такому складі:
 у воротах - Менюк(капітан), у захисті Гевел та Шоробура в центрі та Павук і Клибанський по флангах. 
 у півзахисті - Облогін та Палянчук в центрі та Соломон і Гаврильченко Сергій по краям.
лінію нападу зайняли Гончаренко та Гаврильченко Романи.
 На початку гри ініціативу у свої руки взяли гості та провели кілька небезпечних атак та мали змогу забити. На 8 хв мав нагоду відзначитись Роман Гаврильченко , але не влучив у рамку.
 Далі спрацювало правило не забиваеш ти - забивають тобі. Чергова помилка захисту завершилась голом у наші ворота, після чого тренер команди провів заміну неочухавшогося від травми Гевела Дениса на Решітника Олександра(також відбулись зміни у всіх ланках Решітник пішов у напад, Гаврильченко опустився на позицію правого півзахисника, Клибанський - ліберо, Соломон - правого захисника).
 Після пропущеного голу ФК Бершадь спочатку вирівняла гру на полі , а потім захопила ініціативу у свої руки. Вже в дебюті першого тайму Палянчук Євген вигравши боротьбу на другому поверсі вколотив плямистого у сітку воріт свого тезки Євгена Марцина(зазначу наш земляк разом з Прибилою Андрієм виступають у лавах Теплика).
 Не минуло й 10 хв після того як зрівняли рахунок, як на побачення з голкіпером суперника вивалився Гаврильченко Роман і перекинув мяч через нього. 2-1.
 Далі вже нашу команду не міг зупинити ніхто з теплицьких футболістів, виручав тільки воротар , який виграв не одну дуель. Свої моменти по черзі втрачали Непийвода(влучив у штангу),Палянчук, Струтинський, брати Гаврильченки,Гончаренко,Облогін.
 Третій гол на 80 хв забив дебютант команди Гончаренко Роман, вискочив віч-на-віч з кіпером перехопивши передачу суперника - на перший удар останній зреагував , а на добивання сильнішим був наш футболіст.
 Четвертий гол-красень на рахунку Сергія Гаврильченка , обвідним ударом у дальню девятку з 26 метрів  і це була крапка у матчі 4-1 .
 Дякуєм за підтримку команди усіх уболівальників, які прийшли на стадіон. 
Окрема подяка Грабчаку Миколі Петровичу !!!  
Переглядів: 819 | Додав: cfif | Теги: Гаврильченко, менюк, 4-1, фк бершадь, гол, теплик, колос, палянчук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
 

 

Пошук
 
 

Календар
 
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 

Архів записів
   

Друзі сайту
   

НОВОСТИ НАШЕЙ ФОТОГАЛЕРЕИ
ФК Жмеринка перед сезоном 2012-2013
Фото0243
download (5)
download (3)
download (1)
download
download (4)
Copyright MyCorp © 2024* ZP