Лента новостей:

Меню сайту
   

Міні-чат
 
 

 
 

курс валют
 
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
 

Статистика
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

Головна » 2011 » Липень » 10 » ЧЕМПИОНАТ РАЙОНА. МАТЧ 8-го ТУРА
16:35
ЧЕМПИОНАТ РАЙОНА. МАТЧ 8-го ТУРА

"ФК СТРАЖГОРОД"(Теплицкий р-н) - "БАРС-ДЕЛЮКС"(В.Кириевка) - 6:5(2:2) 8 июля. Стадион с.Стражгород. Судьи: Андрей Носов, Андрей Гончар(оба Бершадь), Анатолий Заднипренко(Стражгород).

БАРС-ДЕЛЮКС: Мазур(Болдирев 52); О.Облогин(Гаврильченко 46); Березин; Тартачный; Паламарчук; Шоробура; Мартинюк; Омельченко; И.Облогин(Макогин 11); В.Шелест; Левицкий.

СТРАЖГОРОД: Б.Бойко; Драчук; Пивовар; Пугач; Гаврилюк(Богомазов 46); Костюк(Ковалев 46); М.Бойко; Глубокий; Кострийчук; А.А.Заднипренко(Гончаренко 39); Ковтун.

Голы: В.Шелест(32,42), Котун(37,45), Драчук(51), Гончаренко(62), Гаврильченко(65), Богомазов(66), Омельченко(70,87), Ковалев(72).

Предупреждены: Березин; Омельченко.

Игрок матча - АРТУР КОВТУН.

В матче первого круга в Чапаевке, Стражгород был просто уничтожен 8:0. С тех пор прошло почти 2 месяца и команда из Теплицкого  района, заметно пообтерлась в нашем чемпионате и сумела дать настоящий бой Барсам, которые претендуют на попадание в тройку призеров чемпионата. Правда обилие голов в этом матче обусловлено прежде всего неудачной игрой вратарей обеих команд, особенно начудили оба вратаря Кириевки, забравшие у Александра Шелеста по его словам 10 лет жизни. 6:5 - победа Стражгорода и эта команда вышла на 4 место в турнирной таблице.


                                 А.ЕГОРОВ  А.ШЕЛЕСТ  А.ЗАДНИПРЕНКО

Переглядів: 725 | Додав: cfif | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 SergFen  
0
<a href=http://zmkshop.ru/stati/stroitelstvo-metallokonstruktsiy-zdaniya-administrativno-skladskogo-kompleksa/>какие виды работ используется при монтаже металлоконструкций</a>

9 cfif  
0
Чапай, до свидания!!! Ты доигрался, все твои коменты будут сразу удаляться, независимо от их содержания.

8 для деяких гравцыв стражгорода. якы спорили про забитий гол  
0
Текуча-Пахтакор 2:8 03.07. 17-00. Текуча. Арбітр Тріфонов О.
Я не буду зупинятися на перебігу подій (дехто тут на сайті з якогось дива побачив забагато саме про "Пахтакор" (???). Лише один нюанс - якби мав бажання то писав би про один "Пахтакор" або просто що в голову збреде - ви аж ніяк не спроможні вказувати що мені писати на сайті-блозі приватної особи. Це так про думки вголос) ). А ось на двох рішеннях арбітра зупинюся.
Почну з того, що гру обслуговуав Олег Трифонов, знаний в області гравець (діючий), який за регламентом не може грати в чемпіонаті району. Але знання гри дозволяє йому без проблем і на рівні явно не нижчому від гри самих команд судити чемпіонат району (це ж стосується і Дмитра Казанюка і Артема Московського). Ось і в цьому матчі він не допускав помилок в трактуванні епізодів і темп гри команд навіть не вимагав від нього бігати стрімголів.
На початку другого тайму, коли гості вже впевнено вели в рахунку 3:0 стався епізод, який викликав подив у футболістів Текучої. Саме для них і для тих, хто не знає правил гри у футбол, на майбутнє детально розберу момент.
Арбітр призначив щтрафний метрів з 18 від воріт Текучої (саме порушення жодних питань не викликало ні в кого). Воротар і гравці захисту почали будувати "стінку". Ярослав Коцюба тим часом, не прохаючи арбітра посунути "стінку", встанов м'яча і пробив у незихищені ворота. Арбітр зафіксував взяття. На що у текучанських футболістів виникли негативні емоції - мовляв без свистка пробили. Пояснюю. АРБІТР НЕ МАЄ ПОДАВАТИ СИГНАЛ НА ПРОДОВЖЕННЯ ГРИ ПРИ ШТРАФНОМУ ЧИ ІНШОМУ СТАНДАРТНОМУ ПОЛОЖЕННЯ (ВИКЛЮЧЕННЯ - ПІСЛЯ ВИНЕСЕННЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ). ПРОСИТИ ПРОБИТИ "ПО СВИСТКУ" МОЖЕ ЛИШЕ ГРАВЕЦЬ ПРОБИВАЮЧОЇ КОМАНДИ!!!! НІ ВОРОТАР НІ ЗАХИЩАЮЧАСЯ КОМАНДА ВЗАГАЛІ НЕ МАЮТЬ НА ЦЕ ПОВНОВАЖЕНЬ!!! ТОМУ ЩО ТОДІ ЦЕ ТРАКТУЄТЬСЯ ЯК ДІЇЇ НА КОРИСТЬ ЗАВИНИВШОГО!!! Виходить - порушили ще й взяли час на будівництво чогось там! В такому випадку ті, хто хоч трохи орієнтується в футболі, після порушення правил встановлює гравця перед м'ячем в метрах 2-3, щоб суперник не міг нормально пробити (якщо захисник стане в притул - то може отримати попередження). І тоді пробиваючий змушений звернутися до арбітра. Арбітр голосом і жестом вказує , що битимуть лише за свистком. Ось тоді ніхто не має права пробивати без свистка (якщо це зробить - сам отримає попередження!)
ТОБТО! АРБІТР НЕ МАЄ ПРАВА САМ ПРИМУШУВАТИ ГРАВЦЯ ПРОСИТИ "По СВИСТКУ". ЗАВИНИВША КОМАНДА НЕ МОЖЕ ПРОСИТИ "ПО СВИСТКУ"!
Інший спірний момент пов'язаний із голом в ворота "Пахтакора". Голкіпер гостей парирував два удари в притул. Але нападник разом з руками с третьої спроби заштовхав м'яча у ворота. Арбітр гол Текучої зарахував. І вірно! Голкіпер НЕ ЗАФІКСУВАВ М'ЯЧА! А те, що він його торкався руками не означає, що ніхто не може добити! ВОРОТАР МАЄ ЗАФКСУВАТИ М'ЯЧА!
У Ч І Т Ь П Р А В И Л А Г Р И , В Я КУ В И Г Р А Є Т Е !!!!
А ось по організації гри в Текучій є проблеми. Лікаря , коли в згаданому епізоді, для допомоги постраждалому воротареві гостей на стадіоні НЕ БУЛО!
А взагалі матч пройшов спокійно і без жодних претензій до гравців обох команд!

взято з уманьського сайту

7 cfif  
0
Чапай, здесь права качаем мы, не нравится, вали отсюда. Или ты будешь кидать нормальные коменты, или тебя здесь не будет вообще!!!

6 колорадо  
0
Чапай выбирай выражения, твой комент с нецензурщиной я удаляю. Олух - тебе предупреждение. Фильтруйтесь немного пацаны, нас ведь и заграницей читают, не будьте тупым быдлом.

5 oluh  
0
Чапай ти придурок, в вашому селі не було футболу 10 років і тепер не буде ше 20. Там справді просто нема футболістів, крім Клеби і Палашки, лише одні п.....и вроді тебе

4 cfif  
0
ктото перед третим голом начал демонстрировать мастерство. не скажеш кто? не винес мяч!!!!!!!!!

3 cfif  
0
і по моєму самі важливі очка з джулинкою забрали ви!!!!!!!!! своїми замінами на мертвих людей. (сюда не входить клєба і палашка)

2 cfif  
0
до речі ви договорились по даті гри. бо якщо не договоритесь далі підуть вони у них вищий рейтинг

1 ШЕЛЕСТ  
0
ПОПРОБУЙ ХОЧАБ БИРЛОВКУ ПРОЙТИ. І ПОБАЧИМ ЩО ТИ НАТВОРИШ У ГРІ З НИМИ.
А ВОНИ (стражгород)РЕАЛЬНІ ПРЕТЕНДЕНТИ НА ФІНАЛ КУБКА РАЙОНУ І ВАМ ВСУНУТЬ БІЛЬШЕ 10 ШТУК.
І БУДЕШ ТИ З 10 РОКІВ БЕЗ ФУТБОЛУ.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
 

 

Пошук
 
 

Календар
 
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

Архів записів
   

Друзі сайту
   

НОВОСТИ НАШЕЙ ФОТОГАЛЕРЕИ
ФК Жмеринка перед сезоном 2012-2013
Фото0243
download (5)
download (3)
download (1)
download
download (4)
Copyright MyCorp © 2024* ZP