Лента новостей:

Меню сайту
   

Міні-чат
 
 

 
 

курс валют
 
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
 

Статистика
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

Головна » 2010 » Жовтень » 11 » У ГРІ ВЕТЕРАНИ
14:51
У ГРІ ВЕТЕРАНИ
  3 жовтня в м.Бершаді на ройонному стадионі "Колос" відбувся турнір з футболу серед ветеранів V-40, присвячений Дню учителя, в якому взяли участь команди: "Нива" смт.Оратів, ФК"Умань", "Укрцукорінвест" с.Красносілка та ФК"Бершадь". Організатор турніру - відділ у справах сім'ї, молоді та спорту(начальник відділу Сировець С.Ф.) при сприянні начальника районного вузла зв'язку Бучека Л.М.

  На відкритті турніру виступили заступник голови Бершадської райдержадміністрації Оркуш В.М. та підприємець Похила П.П.. Вадим Миколайович привітав учасників змагання, відзначив необхідність проведення таких турнірів тому, що вони сприяють продовженню спортивного довголіття, і саме ветерани в цьому є прикладом для підростаючого покоління.
  Ветеран спортивного руху Бершадщини, у минулому учитель ДПЮ, Прокіп Павлович Похила поздоровив присутніх з Днем учителя, адже в складах кожної з команд були педагоги, зазначив що такі турніри пропагують здоровий спосіб життя. "І не важливий результат. Те, що ви знайшли час, відклали всі інші свої справи і зібрались тут - це вже результат" - сказав він.
  
  Турнір виявився надзвичайно цікавим, всі чотири команди виявились майже одного рівня і показали видовищний футбол. Кожна з команд мала шанс на перемогу і була варта її. Всі ігри проходили з надзвичайним напруженням, свідченням чого є той факт, що переможців у трьох з чотирьох ігор довелось виявляти у "футбольній лотереї" - серії післяматчевих пенальті. Але, як кажуть, поле рівне, а м'яч круглий.

  Першими на поле вийшли футболісти Бершаді та Умані. Гра виявилася напрочуд напруженою, гравці обох команд добре контролювали м'яч, комбінували в атаці. Відчувалась зіграність уманчан, які вже не одну гру грають разом. Бершадчани, які зібрались таким складом вперше, намагались протиставити суперникам більш практичний футбол. Основний час закінчився з рахунком 1:1, тому переможця виявляли в серії післяматчевих пенальті. Був момент, коли футболісти Бершаді вийшли вперед і могли перемогти, але нажаль не скористались своїм шансом. Уманчани ж свою нагоду не втратили і перемогли з рахунком 5:4.

  На другу гру вийшли команди "Укрцукорінвест" та "Нива". Гра також виявилась видовищною, гострі моменти виникали то у одних воріт, то у інших. Та все ж більше везіння було у футболістів Красносілки, які перемогли з рахунком 3:2.

  В грі за третє місце зустрілись команди Бершаді і Оратіва. Основний час не виявив переможця - рахунок 0:0, а серію пенальті краще пробили оратівчани і виграли з рахунком 3:1. Таким чином вони зайняли третє місце. А команда Бершаді, яка хоч і не програла в основний час жодного матчу, проте в підсумку зайняла четверте місце.

  У фіналі зустрілись команди Красносілки та Умані. Основний час закінчився з рахунком 0:0, тому доля першого місця також визначилась у серії пенальті. Влучнішими виявились гравці команди "Укрцукорінвесту", які перемогли з рахунком 4:3 і зайняли перше місце. Переможцям було вручено кубок та грамоту. Були визначені і кращі гравці в номінаціях. Ними стали: воротарі Василь Поступайло(Оратів) та Борис Войнаровський(Красносілка), захисник - Юрій Семенда(Бершадь), півзахісники - Віктор Поліщук(Красносілка) та Василь Єжаченко(Умань), нападаючий - Ліванський Олексій(Оратів). Всі вони були нагородженні цінними призами, які були надані підприємцями О. і Б.Охріменками, П.П. Похилою, Л.М.Бучеку. Необхідно відзначити, що ці люди уже не вперше допомагають  організаторам змагань і завжди йдуть назустріч. ТОЖ ВЕЛИКА ЇМ ПОДЯКА. Організатори вдячні футболістам команди м.Умані, які відгукнулись на запрошення. Особливо вдячні гравцям команди смт.Оратів, які подолали більше ста кілометрів щоб узяти участь у турнірі. Маємо надію, що ця зустріч не остання.


                             WWW.BERSHAD.AT.UA

  
Переглядів: 583 | Додав: cfif | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
 

 

Пошук
 
 

Календар
 
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

Архів записів
   

Друзі сайту
   

НОВОСТИ НАШЕЙ ФОТОГАЛЕРЕИ
ФК Жмеринка перед сезоном 2012-2013
Фото0243
download (5)
download (3)
download (1)
download
download (4)
Copyright MyCorp © 2024* ZP