Лента новостей:

Меню сайту
   

Міні-чат
 
 

 
 

курс валют
 
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
 

Статистика
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

Головна » 2012 » Травень » 31 » КУБОК «ВІННИЧЧИНИ» ПОЇХАВ НА ОДЕЩИНУ
09:50
КУБОК «ВІННИЧЧИНИ» ПОЇХАВ НА ОДЕЩИНУ

У Бершаді відбувся міжобласний турнір з малого футболу на приз нашої газети. Змагання були приурочені 95-ій річниці з часу заснування видання; ця дата відзначатиметься у вересні.

Подібний турнір вже відбувався п’ять років тому. А цього разу бершадські ветерани футболу, які працюють у сфері освіти, вирішили знову запросити своїх колег з інших районів. Відгукнулися педагоги з Іллінців та Оратова, а також із Кодими, що на Одещині.  Отже, турнір набув міжобласного статусу.

І минулої неділі на районному стадіоні «Колос» протягом кількох годин відбувалися напружені поєдинки. Всього відбулося шість матчів. Кожна гра складалася із двох таймів по п'ятнадцять хвилин. Незважаючи на поважний вік, футболісти демонстрували хорошу гру, непогану фізичну підготовку (учасникам – по 45 років і більше).

Про безкомпромісність поєдинків на футбольному полі свідчать навіть рахунки зустрічей – не зафіксовано жодної нічиєї. Спочатку кодимчани виграли у бершадців – 2:0, потім команда Оратова перемогла з таким же рахунком своїх сусідів з Іллінців. А вони в свою чергу виграли у господарів – 2:1. Бершадці виявилися «гостинними» і в грі з оратівчами, поступившись їм з рахунком 0:4. В останньому турі гості з Одещини виграли в Іллінців – 2:1 і стали переможцями турніру. Друге місце зайняли ветерани футболу з Оратова, третє – Іллінців. Господарі ж задовольнилися лише четвертим…

Після останнього фінального свистка відбулося нагородження. Головний приз – кубок газети «Вінниччини» - одержали наші гості з Кодими, які виграли усі матчі, на другому місці – команда Оратова, на третьому – Іллінців.

Відзначено також кращих гравців з кожної команди. Ними стали: Сергій Єлькін (Кодима), Сергій Цимбалюк (Оратів), Віктор Чабанюк (Іллінці), Анатолій Горпинюк (Бершадь). Кожному з них вручені спеціальні призи. А Василь Пацар з Бершаді, який дуже багато доклав зусиль для організації турніру, відзначений передплатою на газету «Вінниччина».

Співорганізатори турніру – відділ освіти, а також відділ з питань фізкультури і спорту райдержадміністрації. Активну участь в  організації змагань взяв депутат районної ради Леонід Бучек. 

Спонсорами турніру виступили депутати міської ради, приватні підприємці Михайло Вінницький та Юрій Похила. До речі, спеціальні призи від останнього вручав його батько, член Національно спілки журналістів України, багаторічний передплатник «Вінниччини» Прокіп Похила.

Учасники турніру висловили побажання такі змагання проводити щороку, ширше інформувати про них любителів футболу.

Федір ШЕВЧУК,

власкор «Вінниччини»

Бершадь

Фото Руслана ХРАНОВСЬКОГО 

Переглядів: 562 | Додав: cfif | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
 

 

Пошук
 
 

Календар
 
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 

Архів записів
   

Друзі сайту
   

НОВОСТИ НАШЕЙ ФОТОГАЛЕРЕИ
ФК Жмеринка перед сезоном 2012-2013
Фото0243
download (5)
download (3)
download (1)
download
download (4)
Copyright MyCorp © 2024* ZP